Skip to main content

Posts

Featured

ESCAPE PARK

Theme park paling best so far sebab dah ada waterpark . Rancang lah permainan anda sebab kami pun pergi hari sabtu during the weekend .
Expectation ? Memang ramai orang .

I beli tiket escape sebulan before datang sini and price is RM 98/per person including e wallet . Kalau booked 2 bulan before if not my mistaken harga RM 68 and that's just a basic price for non peak session

        E wallet RM20 guna untuk sewa locker and  beli makanan dalam theme park since tak boleh bawak makanan daripada luar . So we just add onz another extra e wallet sebab ambil 2 locker nak letak bagpack .
Topup je bebanyak e wallet korang sebab kalau ada balance boleh claim balik dekat kaunter . For each people in a group akan dapat satu code number and korang kena hafal code tu untuk kegunaan locker dan keluar masuk theme park.

Rules ?

1. Nak main waterpark wajib pakai swimsuit boleh je sewa RM10 only .
2. Any camera and phone tak boleh bawak untuk monkey business dan flying lemur . Game lain bol…

Latest posts

BACKPACKING PENANG HOUSEMATE TRIP

GRADUATED

CONFUSED

SPM RESULT